To mennesker

Om Oss

Evangelisk Misjon har tilholdssted på Gavelstad Gjestegård i Svarstad, Larvik kommune. Misjonens ledere og pådrivere er Anne Margrethe og Mangs Netskar. 

De brenner for å samle de troende til samlinger og fellesskap på Gavelstad Gjestegård. Her er det 107 sengeplasser fordelt på 43 rom. Alle rommene har bad og toalett.

Mangs er opprinnelig fra Sør-Arnøy utenfor Bodø, og Anne Margrethe er fra Åfjord i Trøndelag. Mangs har bodd i Osloområdet siden 1961, mens Anne Margrethe har bodd i Trondheimsområdet. Mangs ble enkemann i 1996, og etter hvert traff han Anne Margrethe og de giftet seg i 1998. Til å begynne med bodde de i Oslo, men i 2009 overtok de Gavelstad Gjestegård for å drive denne. Det heter seg at Mangs var så sosial at han trengte en hel gjestegård for å samle gamle og nye venner. Se Gavelstad.no for mere informasjon om Gjestegården.

I dag har Evangelisk Misjon ca. 8 samlinger i året, hvor vi starter på torsdag og avslutter søndag formiddag. Ulike predikanter og sangere deltar. Møtene blir filmet, og lagt ut på YouTube i etterkant.

Vi har også fast sendetid på TV Visjon Norge torsdag og lørdag. Formålet med stedet er i hovedsak å samle de kristne til inspirasjon, åndelig fellesskap med Bibelens budskap i sentrum, men også hyggelig fellesskap og måltider i trivelige omgivelser.

Vi har også ulike dags arrangementer som f.eks. «Annerledes kveld» en onsdag i måneden. Vi ordner flotte julelunsjer de siste 3-4 søndagene før jul og 17 mai feires med flott lunsj på Gavelstad.

Det finnes et eget lokale på gården som heter «Carnegie Hall», og her holdes de fleste kristne møtene gjennom året.

Carnegie Hall er også et populært øvingslokale for musikkorps. Lokalet er lyddempet og gjort i stand for slike instrumenter.

 

Ansvarlig redaktør for dette nettstedet er: Mangs Netskar

 

Styret består av: 

  • Mangs Netskar (Styrelder)
  • Anne Margrethe Netskar (Styremedlem)
  • Gerd Skjærstad Hansen (Styremedlem)
  • Kari Korsmo (Styremedlem)

Evangelisk Misjon er registrert som forening i Brønnøysunregisteret.