Gavelstad Gjestegård AS

Historikk

Evangelisk Misjon er opprinnelig en traktatmisjon som ble startet på 1960 tallet og som hadde til hensikt å utgi evangelisk litteratur, hefter og traktater. 

Dette ble gjort i mange år og mange ti tusener av traktater ble utgitt og spredt over hele Norge.På slutten av 1970 tallet ble det hele overgitt til Mangs Netskar som etter noen år blåste liv i dette og i 1980 utga en traktat som ble spredt over store deler av Nord Norge.

I 1998 og 1999 hadde vi våre første møtesamlinger i Trondheim og på Melhus. Videre har vi holdt møter og sammenkomster på Dovreskogen Gjestegård, Tronsvangen, Jeløya kurssted og Letohallen. I tillegg til dette hadde vi våre årlige vinter sammenkomster på Stølsdokken Fjellhotell. Sommeren 2008 landet vi her på Gavelstad Gjestegård, i nå Larvik kommune i Vestfold.  Det var fint å få et fast tilholdssted.

Siden 2008 har vi hatt en stigende utvikling, og det har vært avholdt 6 – 8. møtesamlinger i året.

Også andre aktører, som musikk korps, arrangører av bryllup, konfirmasjoner og lignende leier lokalene til sine samlinger. Noen av aktørene har vi arvet fra tidligere eier.

Mye arbeid er gjort på gjestegården siden 2008. Alle rommene har nå bad og toalett, og det er også bygget 4 nye boliger hvor vi, Anne Margrethe og Mangs bor i en av dem. Resten er til utleie.

Mange gjester har besøkt oss gjennom disse årene, og noen kommer ofte igjen flere ganger i året.