Forkynnere

Forkynnere

Ulike forkynnere, sangere og deltakere fra Norge, Sverige og Danmark, ja også fra England har besøkt oss i disse foregående år og vært til stor velsignelse.

Vi har hatt ulike forkynnere på besøk. Noen har allerede forlatt denne verden. Disse minnes vi med stor glede og respekt for hva de gav oss, andre er fortsatt iblant oss og besøker oss med jevne mellomrom. Noen av disse er Anne Marit og Ove Arnoldsen, trofast også med å lede bønnemøtene, Svanaug og Gunnar Harkestad, Berit og Arne Øystein Rambekk, Edny og Ole Bjørn Saltnes, David Østby. Terje Berg, Leif Jacobsen, Roy S Johansen, Gordon Tobiassen, Jan Halvorsen, Anne Kristin Lindberg og mange, mange flere
Fra Sverige har vi hatt besøk av Kurt Johansson Owe Lindeskjær, Ove Marcelind, Lindbergarna, Emilie Lindberg, Gunilla og Johan Sigvardsson. Fra Danmark har Inger Lise og Allan Kragelund Hansen besøkt oss mange ganger.

Når vi har hatt et så vidt spekter av forkynnere og sangere på besøk, har det også gjort at mange forskjellige mennesker har besøkt oss i våre weekender. Vi ønsker å nå ut til så mange som mulig med et forfriskende budskap om Jesus og det Han kan gjøre for det enkelte menneske.

Også du som leser dette er hjertelig velkommen til våre samlinger. Vi mener også å ha et inkluderende fellesskap med hverandre, slik at nye skal føle seg hjemme her.